Hi, salam semua! Hanees kembali menulis. Siapa Hanees? Xkenal pun. Memang xglemer macam bloggers lain. So, mari kita berkenal-kenalan. Heh. Pertama sekali, Maaf. Belog ini mengandungi pengunaan Bahasa Melayu yang xberapa nak betul. Maaf atas segala kesulitan. I am writing just to express not to impress others. Thank you.

To Bloggers,

Thanks kerana membaca. And thousands thanks for those yang follow this blog. I appreciate it.

Sunday, December 12, 2010

The New Chapter of Life is Officially Open.

Posted by Cik Hanees at 12:13 AM
Salam semua! Dah berabad tak menulis kat sini. Connection internet kat rumah dah wassalam. So, tak dapat nak update. Lagi pun 2 3 menjak neh jiwa kacau. Kalau menulis pun bosan. Mesti cerita pasal nangis nangis je. Standard perempuan lah kan. Bila sedih menulis kat belog. Cakap pom pang pom pang. Kalau boleh bercakap lcd lappy tuh dah lama complain. Kan kan?


Apa yang jadi ada hikmahnya kan? Sekarang aku dah boleh terima apa yang jadi. Just berharap agar beliau sedar akan kesalahannya dan bertaubat. Instead of that, aku juga percaya bahawa Allah itu Maha Adil. Kalau kita buat buruk dekat orang, Buruk la balasannya. Dan sebaliknya kalau kita berbuat baik dengan orang.


So, dengan ini. Aku nak bagi tau. New chapter of life aku is officially open. Dah sambut Maal Hijrah kan? So, kita pun boleh mula bangun dan berhijrah. Tak kan nak duduk tersungkur je kan? Jom! Live a life!

0 comments:

 

Belog Hanees Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez